Pages

Monday, November 23, 2009

Part 1-Julia budak 4arif...

Selain seorang yg normal,Julia gak pengawas sekola.Kire die ni pandai gak la...Salu la jage kat pintu gerbang 2.So farid mulakan langkah dgn dtg lmbat ke sekola..Hari 2 hari isnin,ad perhimpunan..Farid plak lmbat 10 minit.memang cari penyakit bdk ni.So farid masuk buat muke slamber je...

julia:Muke baru.
Farid:Nk tulis name kat mane ni?
julia:x pyah tulis ..peg jumpe cikgu 2..ingat sekola rendah ke tulis2..
Farid:Ni first time punye kesalahan pun kene ke??
julia:mesti la kene...Tp kalu ad alasan yg mencairkn,blh la lps...
Farid:I say,nk bg alasan ap yek julia?
julia:ehh tanya org plak..Sape suruh buat hal..
Farid:ok la..
julia:jage2 skit,cikgu 2 suke sebat org..haha..


pas2 farid pun meneruskn pejalanan jumpe cikgu 2..tak semena-mena,farid buat emergency break.Die patah balik jumpe si julia 2..

julia:ap lagi ni?nk sy sebatkn ke?
farid:blh gak..
julia:Mcm2 la..
farid:ap kate, awk bg kelepasan kat sy,pastu nanti sy belanje..top class punye...ala bukan selalu..amacam??

julia pun piki sekejap...bkn sekejap,lame gak la dlm 3 minit..smpai org nk habis perhimpunan..yelakn si farid ni dh la ensem pastu ajak plak die ni yg single..mane x terlame piki..


julia:ok deal..(x_0)
farid:mcm 2 la makcik...
julia:org mude lg la...dahi licin lg tau..hoho..


pastu farid pun ikut si julia ni punye plan..plan die simple je..ikut jalan laen...and buat2 dtg dr toilet..tapi kene buat muka puas la..sebab dh abis buang kn konon nye..Farid ni bab belakon ni mmg mantap..jd gak la lakonan die...so dpt gak die kluar ngan julia bkd 4 arif 2...-cont-

Sunday, November 22, 2009

ni cite clasic pasal pelaja lelaki yg pro dlm teknik mengorat.Name die farid.Org panggil die rio.Dikatakn si rio ni genius la dlm ilmu takel awek ni.Byk budak yg ad masalah dlm ilmu ni,minx tolong dgn die.Dari yg form 1 hingga form 5,yg kurus yg gempal ,yg ensem pun ad gak(kurang pengalaman kot) ..Tp satu hari 2,ad sorang ponpuan yg cabar la si farid ni tuk ngorat sorang awek je..sbab si farid ni bagi je ilmu kat org, tp die sendri x penah ad awek pun..so relevan gak la cabaran 2..so pada tarikh 01 january(bukak sekola),die pun mulakn la cabaran nye tu..Time xde limit..tp si farid ni mmg confident yg die blh dpt awek sebelum 10 oktober..Target yg pertama julia...Sebab ap die target si julia coz si julia ni kira paling normal la dlm sekolah 2.(x terlalu social x terlalu kolot)..