Pages

Tuesday, November 1, 2011

Entrynya ~DH Tua Baru Nak Tgk AADC~

AADC...Mesti korang sume pernah tgk cite ni kn..mana mungkin tak pernah,filem ni kan PANAS suatu masa dahulu..gandingan NICholas Saputra dan DIan sastro menguatkan lagi plot filem ni...Sebenarnye aku pun baru je tgk..Thanks to TeamHanna sebab tetiba je tayang cite ni kat page diorang..Dulu cite ni kluar ak baru je mencecah form 1.x kot form 2 kot..aku pun lupa...Dalam kelas pun bising2 dorang borak2..siap ada kelas tu tampal poster tulis mcm ni "Ada Apa Dengan 2 beta" dgn background cite tu..last2,umo dh tua baru ak nk tgk..dian sastro tu pun dah siap ad anak sorang..tapi perasaan tu lain masa korang tgk cite ni umo dh tua mcm aku...mase tgk mula lah flashback balik time zaman remaja..cite ni berkisar pasal remaja sekolah..mentah lagi..x masak lg....teringat pulak time sekolah dulu..aku pulak pernah pegi 3 sekolah menengah..macam2 ORANG aku jumpa..first sekolah keramat,2nd Putrajaya ,3rd kat sekolah teknik...Mase kat keramat paling best sekali..Time tu Hip Hop tgh nak naik..sume pegi sekolah nak pkai suar londeh..suar tempah kat sungei wang..JUn saito n Cantona 7 la femes...kat putrajaya plak aku belaja berdikari..Time aku dtg putrajaya,time tu tempat tu baru je nak naik..kalu kuar mlm nmpk dh mcm dlm PLanet lain..Byk GILA lampu...And paling best sekali kat teknik..sebab die sekola asrama,so mcm mcm org aku jumpa..yang playboy,kaki bodek,barua,kaki pukul,ragging,budak2 tak puasa dah tu minx plak kurma kat aku,yang gay pun ada....aduyai rosak..Tula pasal..Tgk je cite AADC ni terus teringat balik sume benda..PAtutla cite ni hot dulu...o_0

 Ni die video yang kumpul sume scene

p/s:Maaf guna bahasa rojak..o_0