Pages

Thursday, May 10, 2012

~Posto Posto~


Assalammualaikum anak anak muda,para pejuang keadilan dan para blogger sekalian.Semoga anda semua diberkatiNya.Apa yang membezakan anda dengan mereka diluar sana.Yang membezakan anda bukan umur,tetapi umur yang dikaitkan dgn cita cita murni,umur yang dikaitkan dgn idea murni,umur yang tidak mudah terpukau dengan asukan duniawi dan umur yang berani menegakkan kebenaran dan keadilan...Apa aku merepek ni...


Berabad tak masuk blog,bendalah ni yang keluar..Nak menaip ,follower 20 orang ...Abiskan letrik je.hehe..Bukan,sebenarnye sebab tak de modal..Nak cita pasal makanan,meremang pulak bulu roma korang kn..Tak dapat dinafikan faktor umur mainkan peranan..Dah tua tua ni,dah tak terkejar..Kencing pun dah tak lawas..Apa aku merepek ni..Ni tengah free ni,otak pun tgh stabil,aku rasa adalah baiknya kalau aku update sikit..Kalau tidak abiskan duit aku je bayar Maxxx berokben ni..Nak jaga berok ni bukan senang.....Maxxx senang senang je lingkupkan aku...Yang "Maxxx" kira macam censored la..tak blh sebut..Apa yang best yerk nak cite..Budak laki punya cite mane orang nak baca..Cuba tengok perempuan punya blog..Pantang update skit,perrgggghhhhhhhhhhh..berbondong bondong orang komen..Orang yang komen pulak panjangnye mengalahkan post tu..Blog tu update,"Apa Khabar Kowang,Harap Sihat sihat yeww.Saya Miss Kowang sume ;p.,Bye"...Sekali dia punye komen enam perenggan la...


Takpela,cite la skit..Nak sedapkn hati...Aku tgk budak sekarang suka main fb n twitter kan.kecik besa same je..Kalu bukak internet tu,tak sah kalu tak log masuk fb die..Tggu je orang komen status die..Pastu bace je post post orang...Tgk gamba orang....."like" itu,"like" ini..macam biasa la kan...Pompuan punye post mesti full house..Seminit je post status,mak aiii,macam macam ayat orang komen...Tambah tambah yang dahi licin..Pantang dahi licin skit.."bak kata kawan aku la"..Tapi petua fb ni,satu je..Jangan banyak tanye..kalu orang post status sedihkn,korang jangan tanye kenapa..Pantang...Contohnye,Peah post.."Hari ni aku kene,esok hari kau pulak"..n satu lagi .."Kadang kadang kita tidak boleh memuaskan hati semua orang,maafkan saya,saya hanya manusia biasa"...Kalau ada je post macam tu,jgn korang komen macam ni.."kenapa peah?,story skit"..atau pun .."Memang padan dengan muka ko peah,lain kali ukur baju di badan sendiri"..JANGAN...PANTANG..o__0



Ikhlas,

Tetpei chan(Nama Pena)
Tuan Punya Blog

0 comments:

Post a Comment